Kroppen skriker

Jag har väldigt ont i kroppen idag, det är som att den skriker ” Vila för fan”. Samtidigt som jag vet att jag ska lyssna på kroppen så vill jag bara ignorera det och göra det som jag faktiskt hade planerat idag. Än så länge är bara tvättmaskinen igång.  Jag vill så gärna ta mig den där promenaden i skogen.. Det är en bit att gå dit jag hade tänkt, men vet inte om mina höfter och leder fixar det faktiskt. Men en liten promenad på grusvägen skadar nog inte. Smärtan brukar gå över om jag går en liten sväng, går jag för länge och lite längre så blir det värre.

Den 24e har jag tid hos en sjukgymnast.. Har svårt att tro att de kan hjälpa mig faktiskt. Tror jag skulle behöva en kiropraktor .. Men jag börjar hos sjukgymnasten så får vi se. Ska inte måla fan på väggen ännu😉

En kommentar till “Kroppen skriker”

Kommentera