Gemensamt inlägg

När jag startade den här bloggen så satt jag i evigheter och tänkte på ett bra användarnamn.. Jag ville ha något som beskrev mig som person. Inte mitt för eller efternamn, det kändes inte riktigt som en bra ide. Micke kom på en massa sjuka förslag bara för att retas lite.. De va namn som sexig87 snygg2 osv. Avfärdade de namnen väldigt snabbt kan jag säga. 😂
Jag satt och spånade ett tag med min svärmor och hon kläckte ur sig ”Whimsical” .. Jag ska erkänna att jag var tvungen att googla det för jag fattade inte vad det betydde först😂

Whimsical betyder Konstig~Excentrisk~Nyckfull~

Bisarr~Oberäknelig~Egendomlig.

Skulle kunna säga att jag är precis vad det står ovan.

Så det var givet att det skulle vara whimsical☺

Min fina vän @Minigrisenhulda har också skrivit om valet av bloggnamn. ☺

2 reaktioner till “Gemensamt inlägg”

Kommentera