Lämnar råtthålet för tårta!

Vet ni? Efter etr par dagars sängliggande så ska jag faktiskt bege mig iväg idag. Inte särskilt långt, jag ska endast iväg till affären tillsammans med Helen. Jag orkar fanimej inte med att bara ligga hemma, skit samma om kroppen värker och lederna skriker. Jag SKA röra på mig.. Ska även hämta en tårta jag fått som gåva från ica, de förser sina stamkunder som fyller år med tårta. Jag personligen gillar inte fryst prinsesstårta, men vet ett helt gäng här hemma som gör det☺

Alltid kul med gåvor trots att jag inte är förtjust i just den tårtan. Fick även från ica kvantum.. Men den hämtar vi den dagen jag fyller eller dagen innan. För där fick jag välja, så länge det var Frödinge😂

Vad gör ni idag?

6 reaktioner till “Lämnar råtthålet för tårta!”

  1. Det där brukar jag också få, men i år fick jag det inte 😟 Dåligt av Ica.. haha… dock fick jag några veckor innan min födelsedag 8 aug en gratis tårta för att jag hade handlat i en ny butik med kortet – då ville dem tacka mig för det.. gulligt =)

Kommentera