Music that matters#12

Det är torsdag och det är dags för Music that matters. Året var 2004 och jag var i karlskrona för att gå på kalas turnén. Jag hade åkt helt själv från Stockholm för att träffa en tjej jag pratat med på internet, hon ville ha någon att gå på kalas med. Jag tjatade på min mamma i flera dagar om att få åka och till slut gav hon med sig. Jag skulle bo på vandrarhem för jag kunde inte sova hos den här tjejen av någon anledning. När jag kommit fram till karlskrona och checkat in på vandrarhemmet så gick vi och köpte den här singeln. Tror att den nydligen släppts också, minns inte riktigt för det är så jäkla längesen.

När jag var ensam på kvällen så lyssnade jag på den i min cd walkman eller va det heter.. Jag e stod utanför vandrarhemmet och rökte samtidigt som jag märkte  att jag helt plötsligt stod och hoppade😂 Tyckte den var så jäkla bra, det tycker jag givetvis nu med.

Hela den resan till karlskrona var helt ärligt kaos. Jag var där en två dagar före konserten för tanken var att jag skulle umgås med den här tjejen. Men jag var ensam större delen av tiden. Det var faktiskt jäkligt läskigt. Minns att jag skulle ta ut pengar men hade glömt min kod så bankomaten stal mitt kort. Det var en helg så banken var inte öppen heller. Men sen på kvällen så satt jag i allrummet på vandrarhemmet och kollade på tv och fällde en tår. Det satt en lite äldre herre där som frågade varför jag var ledsen. Så förklarade jag vad som hänt. Då tittar han på mig med en sorgsen min och frågar ”Läsken du har där får jag köpa den av dig för 150 kr” Jag vart så paff, det var en 33 cl coca Cola. Men jag log och sa ”Det får du gärna göra” Den mannen räddade min vistelse i karlskrona. Varje gång jag hör ”Pretty ugly” med Backyard Babies så tänker jag tillbaks på detta. Ett väldigt speciellt minne❤

PS: Konserten var hur bra som helst och det var där jag fick träffa mina stora idoler första gången❤🙄

Bilderna är ej tagna på kalas turnén. Detta är ett senare tillfälle☺

Kommentera