Ångesten tar över min kropp

Det är tråkigt att behöva tacka nej till roliga saker för att jag ska klara av att göra mindre roliga saker nästa vecka. Min brorson fyller år på söndag vilket är otroligt mysigt och roligt. Men jag var tvungen att tacka nej för att jag har både sjukgymnast,psykiatrin och tatueringstid nästa vecka. Om jag ens kommer iväg på det? Jag har inte tillräckligt med pengar på mitt busskort för alla möten, men jag ska försöka lösa det så gott jag kan. Psykiatrin är väldigt viktig, mitt huvud ruttnar snart om jag inte får prata av mig. Men samtidigt vet jag att jag kan få en ny tid dit väldigt snabbt om jag behöver avboka. Men tror inte jag behöver det. De kommer lösa sig. Sjukgymnast kan jag boka av om jag måste också.. Ja jag kan i stort sätt avboka allt men jag vill inte det. Det vore dumt, jävligt dumt.

Men det känns i hjärtat att jag var tvungen att tacka nej till kalaset på söndag. Det är så tråkigt, men samtidigt så kan jag mina gränser och vet vad som är viktigast.. Självklart är kalaset viktigt men mitt mående behövs fixas till. För det här funkar inte i längden… Jag orkar faktiskt inte med all ångest och panik dom flyter runt i mig.. Det är svårt att beskriva hur det är och varför det är som det är. För jag vet knappt själv.. Det jag vet är att jag har diagnoser som ställer till det för mig, jag är väldigt känslig och gråter för minsta lilla. Ångestfylld nästan jämt men det är något jag får leva med. Jag kan hantera den vissa dagar medans andra så tar den över mig helt.

Idag är det en dag jag kan kontrollera den.. Men jag kan inte kontrollera att det gör ont i mig..

Men jag vet att min brorson kommet få ett riktigt mysigt och fint kalas❤

2 reaktioner till “Ångesten tar över min kropp”

Kommentera