Återfall

Häromdagen så skrev jag att det var 3 mpnader sedan jag självskadande sist. Är förvannad på mig själv föe tillfället. Det äe nämligen så att jag började riva och slits i huden för någon dag sedan. Det gick som på automatik .. Ångesten var på besök och jag började riva.. Kom på mig själv när det var försent.. Sen dess har det fortsatt med rivandet. Det är små sår lite här och var. Fan ta mig, fan ta dig ångest, fan ta dig taskiga psyke. Nu är jag medveten om att jag traskat in i gamla fotspår och det är dags att ta en annan stig. Det finns så mycket bättre saker man kan göra vid ångest. Att skada sig själv är ingenting jag rekommenderar, ingenting jag önskar att jag fallit tillbaks i. Men som jag nämnde, nu ska jag ta mig ur skiten igen för jag vet att jag kan.

Det gäller er också.. Självskadande eller inte.. Vad ni ön bestämmer er för så fixar ni det❤ En för alla alla för en. Vi är ett team och får stötta varandra genom våran resa. ❤

2 reaktioner till “Återfall”

  1. Usch..hatar att det lätt blir ett beroende när ångesten är stark. Fick också ett återfall för några veckor sedan, nu kliar det och läker inte av att jag kliar och river..tillsammans är vi starka❤️

Kommentera