Prestationsångest.

Jag har så extremt höga krav på mig själv. Det spelar ingen roll vad det gäller. Jag måste leverera top notch hela tiden. Vad jag än ger mig in på, ska jag skriva ett inlägg om ett visst ämne så kan jag hålla på i flera dagar. Jag raderar tusen gånger om innan jag är nöjd. För jag ska vara nöjd, jag skriver inte för att göra någon annan nöjd. Självklart blir jag superglad över era kommentarer.. Det gör mina dagar när ni skriver så fint som ni gör.. Jag menar det från hjärtat. ❤

Jag skriver hellre en suverän text än att bara skriva vardags inlägg.. De senaste dagarna har det blivit vardags inlägg och jag personligen tycker det är så jävla tråkigt att skriva om det. Varför vet jag inte. Mitt mål har aldrig varit att jag ska skriva varje dag för jag vet innerst inne att jag INTE kan prestera och leverera riktigt bra texter varje dag.

Men det har blivit varje dag, för som sagt jag älskar det. Jag måste faktiskt ta och andas lite och lära mig att jag inte behöver leverera varje dag. Jag älskar att skriva för jag är bra på det när jag lägger manken till. Varför låter jag prestationsångesten ta över? Jag har inte bloggen för att jag ska bli någon jävla topp bloggare, herregud jag är så långt ifrån det man kan bli. Skulle inte vilja vara det heller. Känner jag press nu hur skulle det då vara att ha det som jobb? Herregud jag skulle nog kola vippen på två röda tror jag. Eller press är fel ordval.. Skrivsndet känns inte som ett krav. Men att leverera gör det. Samtidigt som jag sällan bryr mig om statistik och liknande. Så det är för min egen skull jag vill leverera för jag har ingen annan att bevisa något för.

Nä hörrni nu är det kaos i huvudet i vanlig ordning. Allt behöver inte vara perfekt jämt. Michaela.. Andas, slappna av.🙏

Kommentera