Motionera bort din ångest

Tanken är att vi ska åka och handla idag. Jag vet att Micke inte är super sugen på det. Han avskyr att handla. Jag tycker inte heller att det är så jäkla roligt faktiskt.. Jag gillar att ha mat i kyl och frys men jag blir ofta stressad i butikerna nu för tiden. Min svärmor påpekade för ett tag sen att jag brukar påvisa att jag är obekväm och stressad genom att riva mig på benen. Inte så jag skadar mig själv. Men ni vet som att man kliar sig. Ofta sker det när jag inte vet vilken salami jag ska välja tex. Det är ingenting jag tänkt på själv innan, men när hon nämnde det så slog det mig att det stämmer. Jag har alltid en extrem beslutsångest över vad jag ska välja i affären. Därför är det bra att Micke är med idag för han brukar alltid välja åt mig. Eller åt mig? Åt oss är det snarare. Eftersom han vill in i butiken snabbt och ut lika snabbt.. Dessutom är det han som pröjsar idag😂

Dagens mående är lite upp och ner, men det är övergående. Jag behöver komma ifrån löt en stund, även om det bara rör sig om en timme. Har haft så ont i kroppen så jag har knappt kunnat röra mig, men även det börjar ge med sig som tur är.  Sen är jag väl medveten om att vid muskel och ledvärk så är det vra att röra på sig. Ska bli mer promenader istället för stt ligga instängd och grubbla. Motion är faktiskt rena underverket för psyket ibland. Måste hitta motivationen igen. Förut gick jag en mil om dagen utan problem. Har även funderingar på att köpa ett bad kort igen.. Men denna gång ska jag använda det. 550  spänn för 3 månader är ett bra pris. Men sist jag köpte gick jag inte och simma en enda gång, så det var pengar i sjön .

Förändringar är bra.. Var aldrig rädd för förändring mina vänner. Det är läskigt i början men som jag har sagt viljan och glöden finns inom er precis som den gör hos mig.

3 reaktioner till “Motionera bort din ångest”

  1. Det där med å handla är ju egentligen bra bra att så man får hem mat iallafall.☺ visst sen äre jobbigt å DRYGT om man inte köpt så mkt å så står andra framför en som köpt en hel korg/vagn full med matvaror å i sånna tillfällen har man bara God lust å vilja be om man kan få gå före för att man själv har så lite. Eller nåt en pensionär står å krånglar med pengar i kassan så blir det oxå drygt. 😑

Kommentera