Ge FAN i mina blogginlägg!

Varför skaffar man en blogg om man inte fixar att skriva sina egna inlägg? Sno andras inlägg för att man är antingen inspirations lös eller helt enkelt en fruktansvärt dålig skribent? Det går inte ihop för mig? Jag försöker sätta mig i alla personers situationer så jag iallafall kan försöka förstå, men det här är för mig obegripligt. Jag lägger ner tid och en jävla massa energi för att få till riktigt bra och djupa inlägg. Ett utav mina viktigaste inlägg jag skrivit här på bloggen var det någon annan som valde att kopiera rakt av för ett tag sen. Vid den tidpunkten hade jag inte energin att bry mig överhuvudtaget. Tyckte det bara var jävligt sorgligt och patetiskt. Men nu är denna människa igång igen, men mina inlägg har fått vara ifred hittills, eller en grej har blivit stulen men det är ett citat från någon annan än mig själv så det kan jag egentligen inte yttra mig om.

Men helt seriöst.. Har man varken inspiration eller någon egen fantasi så finns det ingen mening med att blogga. Att ta någon annans texter är pinsamt. Sitter då denna personen bakom dator skärmen och ”hoppas på att ingen märker”? Visserligen är det väll sånt här man får räkna med om man väljer att blogga offentligt? Att det finns personer som är klåfingriga? Jsg tjänar inga pengar på min blogg och vill inte göra det heller, så jag kanske inte behöver reagera så starkt som jag gör? Jo det behöver jag.. För mina texter kommer från MITT hjärta och huvud, det är mina känslor, mina tankar, min ångest och min jävla vardag.

Kom på något eget istället för att ta det som inte är ditt. Eller ännu bättre, sluta blogga och skaffa dig ett liv istället för att levs ditt genom andras.

3 reaktioner till “Ge FAN i mina blogginlägg!”

  1. Du får se det som en komplimang 😉 Nej men sjukt irriterande och dålig stil! Vill man ta någons inlägg så frågar man om lov och sen länkar man. Svårare än så är det inte.

Kommentera