Ingen ide att vara arg

Jag har städat lite nu på förmiddagen och snart ska jag ställa mig och laga mat.Jag kom ju fram till för ett tag sen att det som funkar bäst för mig är att fixa käk så tidigt som möjligt och lägga det i matlådor. Det blir lätt att jag hoppar över middagen annars. Är alldeles för bekväm av mig på kvällskvisten och vill helst inte göra ett skit, då får man göra på det här sättet. Jag tycker det funkar iallafall.

Mitt mående är väldigt upp och ner.. Igår kväll så var jag ledsen och fällde ett par tårar samtidigt som jag förbannade mig själv över allt och ingenting. Idag känns det lite bättre faktiskt.. Men jag är fruktansvärt trött.  Det är dags att sluta vara arg över måendet, det blir bara värre och det går åt så mycket energi.

Vad gör ni idag?

2 reaktioner till “Ingen ide att vara arg”

Kommentera