Inte så tokigt att fylla 30

Jag hade en helt fantastisk födelsedag igår.  Dagen började med frukost tillsammans med micke och hans mamma. Vi pratade en massa strunt i vanlig ordning. På kvällen så pkte jag och Micke för att äta middag på en restaurang i Norrtälje. Så himla mysigt när det bara är vi två.

När vi kom hem så åt vi tårta tillsammans med mickes föräldrar. Jag hade beställt den dagen innan, trodde jag va ute i sen tid med beställningen. Men konditorn på prins henrys hade absolut inga problem med att fixa den på en dag. Kanske inte hade så många beställningar? Hur som helst vart jag väldigt tacksam och glad

En vit prinsesstårta med vaniljkräm grädde och färska hallon. Fick den iden från min syster som brukar ha det i tårtor när hennes son fyller år. Men jag fick inte betala tårtan själv, det såg min svärmor till😂
Jag fick väldigt fina presenter också. Presebtkort på hunkenmöller, sponsring till min tatuering och en choklad ask.

Väldigt tacksam.
Det var inte så tokigt att fylla 30 faktiskt.

Speciellt inte när jag fick spendera dagen med min livs kärlek💜


Ps: Tack för alla gratulationer igår💜

5 reaktioner till “Inte så tokigt att fylla 30”

Kommentera