Har du vänner på andra sidan?

Igår kväll hade jag tankarna hos Malin.. Jag tänkte på hur hon har det och att jag saknade henne. Jag var inte ledsen i tankarna, kände mer av en harmonisk känsla. När den känslan kom så stod det klart för mig att hon har det väldigt bra på andra sidan. Innan jag somnade önskade jag henne godnatt ,samtidigt bad jag henne komma och hälsa på mig i mina drömmar. Vilket hon faktiskt gjorde. Vad jag drömde är väldigt underligt.. Tänker inte gå in på detaljer men det var en relativt konstig dröm. Men det gör ingenting, för hon var med mig. Det räcker långt.

Jag tror stenhårt på att om man har en vän eller släkting på andra sidan så är dem med en hela tiden. Att be dem komma på besök i drömmar är ett väldigt bra sätt att kommunicera med dem. Jag har alltid sagt till min mormor och farfar att de gärna får komma och hälsa på,men jag är inte redo att se dem. De får visa sig i mina drömmar. Det är samma sak med malin, trots att hon är lite envis och vill visa sig ändå. De släktingar och vänner jag har på andra sidan har visat sig i mina drömmar när jag bett dem.

Om du har släkt och vänner som gått över och vill se dem igen, tveka inte på att ve dem besöka dig i dina drömmar💜

Kommentera