Ångestladdat

Imorgon så ska jag äntligen bege mig till psykiatrin. Det är otroligt ångestladdat samtidigt som jag ser fram emot det. Väldigt längesen jag var där nu. Jag har tusen saker jag vill ta upp så jag hoppas på att jag kommer ihåg allt. Men det är inga problem egentligen, hon ställer alltid rätt frågor så jag öppnar mig och berättar hur det faktiskt är.

Ikväll är jag väldigt ångestfylld och nedstämd. Varför? Det är mycket på en gång. Jag sitter utan ett enda öre på kontot, jag har inte hört ett ljud från FK. Sist jag ringde fick jag veta att den som har hand om mitt ärende är på semester. Så jag kanske får ett beslut nästa vecka? Jag vill verkligen ha ett beslut så fort som möjligt. Beslutar de att jag får sjukersättning så är det utbetalning den 19e istället för den 27e. Det är långt tills den 27e då sjukpenningen trillar in på kontot.

Utöver detta problem så är det så att den medecin jag vanligvis tar för min grova ångest är rest noterat och de vet inte om det kommer tillbaks på marknaden igen. Jag har inte fått tag i min läkare så jag fått något annat urskrivet. Tänkte passa på att ta upp detta med min stöd kontakt imorgon så får vi se vad som händer.

Så ser det ut på den här sidan av stan.
Hur har ni det?

En kommentar till “Ångestladdat”

  1. Låter som en tuff fas på din sida av stan. Blundar, andas in… Skickar en enorm kram och ett par ord om att det är okej. Det kommer bli bra. Jag kan inte berätta att jag vet hur, jag vet bara att. Det kommer bli okej. Kärlek Vännen. ❤️

Kommentera