Det handlar inte om sex.

Jag kikade in på min debattartikel som jag skrev för Nyheter24 häromdagen. Har fått en del kommentarer. En del är positiva och en del har inte fattat vinken med artikeln. Jag visste att folk skulle tycka till och att vissa inte skulle hålla med mig. Men jag tar inte åt mig eller blir ledsen. Men jag tänkte svara på kommentarerna i detta inlägg istället för att skriva på hemsidan

Det var en del som tyckte det jag skrev var pinsamt för att jag använt meningen ”Bara för att du inte får ligga” Att det är
Det var inte det som var poängen med det hela. ”Bara för att du inte fått ligga” är ett utryck och inget mer än det. Det är väldigt roligt att se att det enda ni hakar upp er på är det utrycket det är som att ni letar efter något att kritisera , bara för att få kritisera.

Får det er att må bättre att leta efter något ”fel” i en debattartikel? Eller snarare en artikel som är byggd på min åsikt och min upplevelse? Tycker ni även att det är pinsamt att säga ifrån när någon får oförtjänt skit? Stod någon av er brevid mig när detta utspelade sig? Nej det gjorde ni inte. Så vad är felaktig? Vet inte om ni förstår att killen i kassan var trevlig under hela våran vitelse där. Är det även felaktigt  någon skulle stå upp för er i en sådan här situation?
Innebörden av texten är att man inte ska behöva ta till otrevligheter mot någon annan för att man själv är stressad eller har en dålig dag.

Det handlar inte om sex bara för att jag använde ett speciellt uttryck.

Kommentera