Känslan av att vara född på nytt.

Varje gång min ångest har släppt så känner jag för en förändring.. Att jag vill klippa mig, färga håret, sluta röka osv. Jag börjar ävenen planera in en massa event jag vill åka på i olika städer.. Jag älskar den här sidan av mig.. Då all ångest är som bortblåst. Det känns som att jag föds på nytt. Visst låter det vrickat? Men det är så jag funkar. Nu har jag tusentals ideer om vad jag ska göra när pengarna  trillar in.. De flesta kallar mig manisk när jag blir såhär. Det kanske är mani? Jag bryr mig inte speciellt mycket ifall det är så. Jag njuter istället av stunden.. Men det är sällan jag gör det jag planerar.. Speciellt resorna och sluta röka. Färga håret är pice of cake .. Men den här gången så ska jag verkligen försöka hålla mig till det jag planerar. Just nu är planen att åka på mini turné med Maria i december, malmö och köpenhamn. Håller på att kolla lite priser på vandrarhem etc. Så vi får se om vi kommer iväg. Men hur roligt vore det inte att dra iväg med en av sina bästa vänner? Vad vi ska göra där? Kolla på lite rock band och njuta av livet. Javisst sörrni… Men ingenting är säkert ännu, men jag gillar att planera.  Även om detta bara är i planerings stadiet och vi båda är medvetna om att det kanske inte ens blir av så mår vi båda bra av att drömma oss bort lite.

När ni är ångest fria blir ni lite som mig då? Eller är det bara jag kanske?☺

En kommentar till “Känslan av att vara född på nytt.”

Kommentera