Skyddsjakt-Varg

Jag kunde inte somna igår kväll.. Regnet störde mig en hel del, sen låg jag och tänkte för mycket i vanlig ordning. Att tankarna alltid ska snurra runt när det är sov dags?
Läste igår att vi har två vargar i området där vi bor.. Det är inte direkt några snälla vargar då de jagat efter en person som var ute och red, den har tagit 6 får, ett par hönor och tre hundar. Hur mycket jag än älskar vargar så är detta inte okej någonstans.. Nu har länsstyrelsen bestämt sig för skyddsjakt. Jag hoppas att de gör om och gör rätt den här gången. Sist de skedde en skyddjakt då hittade de ett kyffe med varg ungar i efter de hade fått fatt i vargen, och de kunde inte rädda valparna.

Så jag hoppas att de har det i åtanke denna gång, att se efter om det finns valpar så de kan rädda dem och ta dem till vetrinär så de iallafall har en chans i livet💜

2 reaktioner till “Skyddsjakt-Varg”

  1. Nej men att jaga efter en tjej som e ute och rider, samt springa och ta en människas hund är intedet okej. Klart vargen är hungrig men när de börjar röra sig bland människor tycker styrelsen att set är rätt med skyddsjakt. Jag som älskar vargar tycker det är tråkigt, men jag förstår också varföratt de väljer att ta till jakt☺

Kommentera