Stoltheten väller över💜

Jag har nämnt tidigare att min syster spelar fotboll eller hur? Ja det måste jag ha nämnt, jag vore tokig annars. På lördag så spelar de en match som är väldigt viktig. Det är en match som avgör om de kommer upp i division 1 igen, självklart kommer jag och Micke vara där och stötta. Matchen spelas i Rimbo på arkadien klockan 16.00, har du vägarna förbi så kom och stötta☺

För 3 år sedan så tog sig Rimbo dam upp till division 1 men tyvärr åkte de ner igen . Men jag minns matchen de hade där det var vinna eller försvinna. Fy fan vad nervös jag var, jag hade inga som helst naglar kvar kan jag säga. Men tjejerna vann och det hoppas jag att de gör nu också. ☺

Denna bild är tagen för 3 år sen när de klev upp till div 1💜

Emmali blev intervjuad av Norrtälje tidning i veckan. Ni hittar intervjun här.

Är så stolt över min syster☺

Kommentera