Har jag blivit för tolerant för min medicin?

Igår var andra kvällen i rad jag hade svårt att sova. Jag tror jag har blivit för tolerant mot mina mediciner jag tar för att kunna somna. Men igår så skulle vi få ett planerat strömavbrott vid 22.00-03.00, elverket skulle skulle arbeta med nånting jag redan glömt var det va. Så vi gick och la oss runt 22.00 och jag är inte alls van vid att sova vid den tiden. Så självklart så låg jag i sängen och vred och vände på mig. Sen var det kalabalik i mitt huvud. Ni vet när man verkligen vill sova? Men det går inte.. Sen så började jag fundera på hur länge jag levt med psykisk ohälsa. Varför ens tänka i de banorna?

Jag somnade väll efter kanske 3 timmar, och det vart inget strömavbrott. Väldigt konstigt tycker jag, varför skicka ut information och så blir det inte av?

Lite trist att det är kasst väder, jag hade behövt ge mig iväg till rimbo för att köpa nya öronproppar idag. Mina är värdelösa precis som vädret. Jag är sån där som inte vill gå till bussen fram och tillbaks när det är grått ute, svinkallt är det dessutom. Men imorgon ska vi ju ge oss iväg för att kolla när syrran kickar boll.. Kan passa på att fixa öronproppar då.

Vad hittar ni på idag?

Kommentera