Dags att bryta tystnaden !

Jisses vad tyst det har varit här.. Jag har inte haft någon skriv lust alls de senaste dagarna. Börjar sakta men säkert komma tillbaks. Så vad har hänt sedan sist? I lördags så hade min syster fotbolls match, en väldigt viktig match. Det var så härligt att sitta i publiken och hejja tillsammans med min systerson, mamma ,micke ,min systers pojkvän och hans barn.

Mammas vovve Alice var med också. Det var inte direkt varmt och skönt ute, men vi värmde oss med te och kaffe. Tjejerna vann matchen med 2-0 och därmed vart de klara för div 1 nästa säsong. Så jäkla underbart och jag är stolt så in i helvette .

Hur har ni haft det?

3 reaktioner till “Dags att bryta tystnaden !”

  1. Vad härligt då. 😃 haha vilken kul blick hunden hade då 😄👍 btw. Att bero på inlägg. Jag försöker själv å uppdatera min blogg men det funkar ju inte alls för mig. Så fort ja ska ladda upp ett inlägg så står det nånting med ”fel” å den står bara å ”snurrar å snurrar å snurrar” hela tiden å så står det till å från: ”försök igen” jag blir en aning irriterad på nouw för att det inte funkar som det ska via appen alltså.

  2. Jaa riktigt kul för tjejerna, de har slitit så jäkla hårt för en plats i div 1. Ja hon har den blicken för jag har en godis i handen😂 Så jäkla söt. Ja det verkar vara många som har problem med appen. Förstår inte varför. Men har du testat att gå in via chrome internet?

Kommentera