Santa Cruz – Bad Blood Rising

Som jag har väntat på att denna platta ska släppas, mina förväntningar har varit skyhöga. Jag är inte besviken, den är riktigt bra och killarna har verkligen utvecklats. Det här är inte en platta där de bara kastat ihop ett par låtar utan den är så jävla genomtänkt.
Vi fick höra några av låtarna på deras Live Release party förra lördagen och redan då kände jag att denna platta kommer vara den som definerar dem som band.

Ska bli riktigt kul att se dem live igen i november. För övrigt så har jag och Maria tagit beslutet att vi inte åker till Malmö och Köpenhamn. Vi hittar på något i sommar istället. Spelningen i november räcker gott och väl.

Ta er tid och lyssna på plattan Bad Blood Rising. Ni kommer inte bli besvikna. Tveka inte på att köpa biljetter till The Finish Invasion som hålls på kraken i stockholm den 29e november.

Kommentera