En helg på lyxhotell

Herregud vilken helg jag har haft. När man skriver på det sättet så kan man tro att det är negativt, men så är inte fallet denna gång. Jag har haft en helt underbar helg faktiskt. I fredags så åkte jag och Micke in till stan när han kom hem från jobbet. Vi hade bokat rum på ett hotell som heter At Six. När vi kom dit och checkade in så fick vi veta att vi blivit uppgraderade till ett Deluxe rum istället för ett standard rum, anledningen till det är för att jag är medlem i Nordic choice club. Det var en väldigt fin överraskning tyckte vi.

Rummet var verkligen jätte fint, stora fönster, superskön säng, fantastisk minibar och en schysst utsikt. Vi valde att äta i resturangen på hotellet , riktigt schysst mat och servicen var kanon.

När vi ätit så vilade vi lite innan vi knatade iväg till Harry B James. Våra vänner Sandra och Jonas mötte upp oss där för de skulle också se The cruel intentions.

Jäklar vilken underbar kväll det blev. Träffade öven mycket andra vänner där som jag inte sett på länge. Spelningen var riktigt bra, killarna levererade verkligen. Till och med Micke tyckte det var bra, det är inte direkt hans favorit band om man säger så..

Men vi hade riktigt kul och vi gick tillbaks till hotellet vid 2 rycket. Somnade som två trötta sälar.

På lördagen så knatade vi runt i stan för lite shopping. Jag älskar verkligen gamla stan så vi begav oss dit. Vi gick in på massor av amå butiker innan vi knatade tillbaks till gallerian där vi hade vår bil. Det var faktiskt riktigt skönt att komma hem igen, men det är det ju alltid när man varit borta.

Dock så känner jag redan nu att jag vill ge mig ut på nya äventyr snarast möjligt😉

5 reaktioner till “En helg på lyxhotell”

  1. Hej! Jag heter Sofie och jobbar på Nordic Choice Hotels. Kul att få läsa om din helg och att du uppskattar vårt hotell! Om du vill får du gärna länka till hotellet på vår hemsida så att dina läsare vet vart de hittar oss! 😊

    Hoppas att du har en fin dag!
    /Sofie

Kommentera