Ett brev till mig själv – Förlåt dig själv!

Jag vet att du har haft ett helvette de senaste månaderna och att du har viljat börja om från början. Du har önskat att det fanns en knapp du kunde trycka på så du fick födas på nytt och göra om och göra rätt. Du tycker att du har gjort mycket fel i livet, och du vill radera alla misstag. Innerst inne så vet du att man lär sig av sina misstag.. Har du inte lärt dig av dem ännu så kommer du att göra det. Du har fått förlåtelse men när ska du förlåta dig själv? Jag vet att det är svårt men der har gått lång tid nu. Att älta det förflutna är osunt och du försöker bli sund i ditt tankesätt. Förut sa du alltid att man skulle se det positiva i det negativa. Kan du göra det i detta? Det positiva är att du alltid kan vända på steken och själv välja hur du vill ha det. Vill fu vara ledsen över något du inte kan göra något åt? Eller vill du blicka framåt och gå vidare från smärtan? Smärtan över att du begick ett misstag? Du är 30 år och har minst 50 år kvar av ditt liv. Hur vill du leva det? Du kan inte göra något åt din psykiska ohälsa, men att förlåta dig själv kan du göra något åt. Snälla Michaela förlåt dig själv du kommer må så mycket bättre då. Visa världen vilken super kvinna du är och hur stark du är som faktiskt kan finna modet att förlåta dig själv!

3 reaktioner till “Ett brev till mig själv – Förlåt dig själv!”

Kommentera