Sluta vara så jävla perfekt

Nu har jag funderat igen, ja jag vet att jag funderar mycket men det här vägrar försvinna. Hur kommer det sig att personer med sociala medier ofta väljer att endast visa sin bästa sida av sig själva? Allt ska vara så jävla fint hela tiden? Att lägga upp en bild på sig när man är osminkad eller skit trött finns inte på kartan. Jag stör mig så otroligt mycket på det. Är det någonsin någon som tänker på hur det ser ut i ungdomars ögon? De slår ju slint i huvudet på dem och de tror att allt måste vara perfekt. Livet är INTE perfekt någonstans. Nu säger jag inte att varenda kotte på sociala medier endast lägger upp perfektion. Många på denna portal delar med sig av bådne perfektion, brister , psykisk ohälsa eller vad det nu kan vara. Jag brukar kalla det att man visar sig mänsklig. Jag gillar när det är äkta och från hjärtat. Jag delar med mig av både uppgång och nedgång, men jag låtsas aldrig vara någon jag inte är.

Tänk på det.. Va er själva och visa vem ni är och vad ni står för.

4 reaktioner till “Sluta vara så jävla perfekt”

  1. Jag tycker många bloggar kanske har en ”bra variation”. Kan förstå att många kan oroa sig för att lägga ut ”osminkade bilder” på blogg som hamnar ev på Google för alltid. Dock så är instagram en ”falsk värld” för många unga tror jag. Bra inlägg! Ha en fin onsdag/ Johanna xoxo

Kommentera