Facebook grupp – Kravlöst bloggande💙

Hörrni! Ni har väll inte missat min och Marias blogg grupp på Facebook? Vi skapade den för ett par månader sedan och den heter Kravlöst bloggande. Anledningen till namnet är nog ganska solklart men jag vill ge mig på att förklara. Vi som bloggar har ofta olika anledningar till det, en del har det som arbete och får en fin inkomst, en del gör det för att få utlopp för sina tankar, en del har sponsorer osv. Sen finns det dom som gör det för att det är roligt och kravlöst. Vi valde namnet kravlöst bloggande just för att i våra ögon ska det vara kravlöst och roligt. Men oavsett om du har bloggen som arbete och en massa sponsorer så är du varmt välkommen till våran grupp där du kan sprida din blogg. En gång i månaden så väljer vi ut månadens blogg som får vara fastnålad i en månad. Låter det kul? Ja klart det gör😉 Välkommen till kravlöst bloggande

5 reaktioner till “Facebook grupp – Kravlöst bloggande💙”

  1. Jag lägger upp där så ofta ja kan eller ah nästan varje dag iallafall inte alltid plus(om ja inte minns fel) så hade du sagt att det var OK å dela min youtube kanal i den oxå?!… Eller!☺😊

Kommentera