Vi kommer sällan fram till något vettigt

Kan ni förstå att det snart är jul? Jag vet inte om ni vet det, men jag avskyr allt som har med juletid att göra. Enda anledningen till att jag firar jul är för jag har syskonbarn som älskar julen och allt som har med paket att göra. Jag har dock ingen aning om hur vi ska fira i år, eller vart vi ska vara. Vi brukar träffa min syster och hennes familj dagen efter julafton. De brukar pipa iväg hem till min bror på självaste julafton, men jag avböjer alltid artigt för det är så mycket folk.  Jag vet att det är över 1,5 månad kvar, men jag är expert på att börja stressa tidigt kring detta. Vi pratade lite om det igår, men kom inte fram till något vettigt överhuvudtaget. Men det är som vanligt😂

Är det bara jag som panikar över jul och nyår?

En kommentar till “Vi kommer sällan fram till något vettigt”

  1. Jah brukar väll mest få lite halv panik i början på december gällande julklappar å så. Plus enda ställe ja mest firat jul varje år är med min kille hemma hos hans mormor å morfar i stort sätt. Får se om det blir nå jul klappa utdelning i år med. Man vet ju inte vad alla vill ha plus sen tycker mest min killes syrra att man inte borde köpa julklappar te oss vuxna å egentligen till hennes son typ men men.. Man får se hur det blir med det. Enda jag inte vet just nu är vad min kille vill ha i present då han fyller 1 november å jag har fråga vad han vill ha men han vet inte vad han vill ha å då äre svårt. 😕

Kommentera