Vill ge dem en fet smäll på käften

Det har varit ett par kämpiga dagar.. Jag har tappats med en urinvägsinfektion från helvettet och en lika jäklig förkylning. Var till läkaren häromdagen och fick penicillin för infektionen så nu är det värsta över och jag känner mig som en människa igen. Men under den här tiden jag har varit sjuk så har jag faktiskt hunnit med att läsa en hel del böcker, ja böcker .. Inte bara en bok utan 4 stycken på 2 dagar. Dock inte dem jag köpte förra veckan utan det var en bokserie jag redan läst. Afterserien ..

Har ni läst den? Sjukt bra är den men man blir jäkligt irriterad på karaktärerna och vill helst ge dem en fet smäll på käften o skaka vett i dem😂

Vad har ni gjort de senaste dagarna?

En kommentar till “Vill ge dem en fet smäll på käften”

  1. Har aldrig läst dom. Brukar inte läsa böcker så mkt över huvetaget tyvärr då ja tappar intresset fort typ eller om ja typ läser en viss helt OK bok å läst några sidor å så lägger undan boken så blir det bara att den ligger där sen tyvärr 😕 ja igår fixade ja upp en video på min youtube kanal å senare idag kommer det komma upp ännu en till. Om du inte sett gårdagens video med mig så kolla gärna in den.😊 (finns i min blogg)

Kommentera