Shoppingrunda

Igår så var jag i Täby centrum tillsammans med Micke. Vi kände för en shoppingrunda då jag inte fick tag i några jeans när jag var i stan. Eller vi? Det var jag som ville shoppa och Micke följde med. Men det var första gången vi båda handlade i samma butik. Vi gick in på The Salty Dog och köpte oss varsit par jeans. Jag slog på stort och köpte mig ett par Levis, riktigt schyssta faktiskt med bra stretch. De va lite dyra trots att jag hade 15% rabatt, men de är det värt. Vill man ha bra jeans så ska man inte välja att gå till h&m tycker jag iallafall.

Sen vart det en sväng in på hunkemöller, där vart det lite underkläder.. Man kan inte få för mycket av det tycker jag. De gar 20% på hela sortimentet bpde i butik och online för medlemmar. Det gäller dagen ut så är ni shoppingsugna så tycker jag att ni ska passa på☺

Vad gjorde ni igår?

Kommentera