Psykiatrin

Imorgon så ska jag till psykiatrin för att prata med min läkare,jag ska vars där 15.20. Vilken jävla tid. Jag har svårt för tider som är senare än 12′ Jag går ju bara hemma och vankar och väntar på att jag ska åka. Samtidigt som jag gör det så kommer jag på tusentals anledningar till att inte åka , oftast avbokar jag då. Men imorgon tänker jag inte avboka för jag vet att det är viktigt att jag kommer iväg. Samtidigt så vet jag inte riktigt vad jag ska göra där? Sist jag var där så fick jag ett nytt sjukintyg och nya recept? Det kanske bara är ett ”hur går det med FK samtal”? Vem vet.. Märker när jag kommer dit.

Apropå recept så verkar faktiskt den här penicillin kuren fungera. Urinvägsinfektionen verkar vara puts väck. Men jag ska givetvis äta upp alla piller trots att jag känner mig bättre. Det har verkligen varit ett rent och skärt helvette. Har rent ut sagt skrikit rakt ut varje gång jag behövt kissa. Hoppas jag aldrig mer får uppleva den smärtan igen.

Hoppad ni mår bra?

En kommentar till “Psykiatrin”

Kommentera