Att låta tankarna försvinna för en stund

Det vart en rejäl powernap när vi kom hem från Rimbo, tror jag sov 3 timmar. Så jäkla skönt.. Att sova när man inte mår bra psykiskt är den bästa medicinen för mig.. Alla jobbiga tankar försvinner för en stund. Men som jag skrev tidigare så är jag på bättringsvägen vilket känns skönt. Alla har vi svackor och det bästa med svackor är att de inte varar så länge och jag lyckas ofta ta mig ur dem snabbt.

Men det har inte blivit något gjort här hemma , jag behöver städa och vika tvätt. Jag får lov att ta hand om det imorgon, ska ändå bara vara hemma. Men torsdag så ska jag till sjukgymnasten kl 10. Äntligen! Min kropp är rena kaoset, undra om den här sjukgymnasten har någon utbildning kring det psykiska också? Min sköterska sa att de skulle va värt att kolla upp. Då min kropp säkerligen agerar som den gör pga mitt psyke är knas? Förstår ni vad jag menar? Kroppen är duktig på att tala om när något inte stämmer.

Har ni haft en fin dag?

Kommentera