När det gör ont i själen

Det gick faktiskt bra hos sjukgymnasten igår. Hon var väldigt trevlig och sympatisk , extremt kunnig dessutom. Jag fick berätta lite om mig själv och då kom vi in på min psykiska ohälsa. Hon sa att när själen har ont så får kroppen oftast ont också. Så hon var väldigt kunnig inom psykologi också. Hon undersökte mig lite grann och fick då veta att min högra axel är lägre än den vänstra, muskelaturen är bort tvinad runt skulderbladen. Vilket hon tyckte att vi skulle åtgärda först sen tar vi resten av kroppen. Jag fick en del övningar som jag ska göra ett antal gånger om dagen fram tills nästa besök. Nästa besök är den 28e november.

Det kommer ta ett par månader att få min kropp åtgärdad. Men jag är helt okej med det, för det finns ingen quick fix. Även om det skulle finnas så skulle jag inte använda mig av det, för det håller inte i längden .

Jag ser fram emot att få en fungerande kropp☺

2 reaktioner till “När det gör ont i själen”

Kommentera