När första intrycket är under all kritik!

Igår så var jag och min kärlek på dejt. Vi hade bokat bord på TGI Fridays i Täby centrum. Jag kan säga att det första intrycket av deras personal var under all jävla kritik. De hade tappat bort listan lverr vilka som bokade bord, så vi fick vänta en stund tills de hittat den. Är det bara jag som tycker att det är något de ska ha ordnat med tills middags gästerna anländer? Men nör vi väl fick ett bord så vart jag lite gladare för servitrisen var riktigt trevlig och maten var god. Ja jag var nöjd iallafall, micke tyckte biffen va torr och tråkig. Jag valde kyckling.

Efter maten så gick vi på bio och såg Thor : Ragnarök. Vi garvade under hela filmen, den var riktigt rolig. Sen har jag alltid oturen att hamna brevid skumma människor när vi går på bio. Kvinnan som satt bredvid mig satt och frågade sitt sällskap varför vissa saker hände under filmen. Typ ”Varför gjorde han sådär” sen frågade hon även mig om filmen. Hade lust attt svara ”Kolla på filmen och håll käft”. Men jag svarade inte alls istället. Jag ville ju se filmen. Som sagt filmen var kanon. Vill ni ha 2 timmar av skratt så ska ni absolut gå och se den☺

Hur var eran fredag?

2 reaktioner till “När första intrycket är under all kritik!”

Kommentera