Vad sker efter döden?

Ja mina vänner jag vet att rubriken är extremt deprimerande. Men det här inlägget kommer inte vara speciellt deprimerande . Jag tänkte bara dela med mig av mina tankar om vad jag tror sker när vi lämnar jordelivet. Först tänkte jag berätta om en olycka jag var med om när jag var 2,5 år. Jag var med min dagmamma på stranden tillsammans med min syster. Min dagmamma höll inte koll på mig så jag gick ut i vattnet och föll på handlöst på en sten och kunde inte ta mig upp. Båda mina föräldrar har berättat för mig att drunknade och var död i någon minut innan jag vaknade upp. När jag berättar om detta för folk så kommer alltid frågan ” Såg du ljuset”. Jag kan helt ärligt säga att jag inte kommer ihåg , jag var bara 2,5 år. Men det var helt enkelt inte min tur att lämna jordelivet där och då.

Jag tror att när man lämnar jordelivet så bildas det ett ljus och ut de ljuset så kommer någon och möter en. Kanske en kär vän, släkting eller ens skyddsängel? När man väl går in i ljuset så är man helt bekymmer fri och man känner en slags frid? På andra sidan så får man umgås med sina nära och kära som lämnat. Jag tror dock inte på att det är ett paradis? Eller så är det vad man själv anser är ett paradis? Har alla samma paradis? Jag har ingen aning men det är en intressant tanke. Men jag vet en sak säkert och det är bara för att man lämnar jordelivet så betyder det inte att allt är slut, att man hamnar i tomma intet. Hur jag vet det? Som medial så ser jag och hör saker från dem som lämnat oss. Någon som besöker mig ofta är min vän Malin som jag berättat om här på bloggen ett par gånger.. Hon berättar dock inget om andra sidan, hon säger att jag får se själv när min tid är inne. Men hon har alltid ett leende på läpparna när hon säger så.

Hade det varit så att man hamnade i tomma intet så hade de dom lämnat inte kunnat komma och hälsa på oss eller hur? Jag tror inte på himmel och helvette, jag tror på andra sidan och det är en stor skillnad.

Alla har rätt till sin tro och till sina tankar. Alla behöver inte tycka lika eller tro på det jag tror på.

Min fina vän Maria har även skrivit sina tankar kring detta. Kika in hos @Minigrisenhulda för att se vad hon skrivit om detta💜

Vad har ni för tankar kring detta? Dela gärna med er i kommentarerna💜

4 reaktioner till “Vad sker efter döden?”

  1. Jag önskar att ja kunde få besök av min faster som gick bort för bara 4 månader sen å kunna ställa frågor till henne om varför allt skedde som det skedde.😯 önskar ja hade förmågan att se henne henne å även andra från släkten som gått bort av olika själ. Men tyvärr har jag inte känt av dom tråkigt nog.😯

Kommentera