Försäkringskassan har begärt mina journaler😱

Tänka sig.. Jag vaknade av väckarklockan idag och jag klev upp på momangen. Sikka framsteg hörrni! För att vara lite seriös så är det så att jag var tvungen att kliva upp tidigt för jag ska till psykiatrin idag. Och ja den här tiden är väldigt tidigt för mig. Hsr sjukt svårt för att komma upp på morgonen om jag inte har något viktigt inplanerat.

Ska faktiskt bli skönt att få prata av sig lite idag. Jag behöver verkligen det. Jag går runt och är så otroligt nervös över allt med FK. Har jag berättat att de har begärt mina journaler från psykiatrin? Känns väldigt konstigt att någon jag inte känner ska sitta och plöja igenom flera år av journaler som innehåller mina djupaste tankar. Men de måste tydligen göra så nuförtiden när de ska handlägga sjukersättnings ärenden. Så fort man fyllt 30 och ansöker om den ersättningen blir allt så mycket knepigare och extremt jävla långdraget. Känns lite sisådär faktiskt. Den här ovissheten är jävligt jobbig, men jag får glatt sitta och vänta medans de förhoppningsvis gör sitt jobb. Det har snart gått 5 månader.

Ska även bli skönt att prata om all ångest som snurrar runt i mig, jag kan helt ärligt säga att mitt psyke är kaputt för tillfället. Jag är väldigt destruktiv och impulsiv och jag vet inte hur mycket mer jag står ut med. Oftast efter ett möte med min sköterska så har jag fått bukt på mina tankar och jag mår lite bättre. Just nu träffas vi endast vad 14e dag, innan var det 1 gång i veckan. Kanske ska fråga om vi kan ses en gång i veckan igen? Får se vad hon tycker och tänker kring det. Jag tror det skulle vara bra för mig. Något annat som skulle vara bra är rutiner, för det är som bortblåst.
Det är mycket som är bortblåst. Jag behöver hitta tillbsks till mig själv, och det tar tid .

Men jag har inte bråttom.

En kommentar till “Försäkringskassan har begärt mina journaler😱”

Kommentera