Onödig stress

Det var onekligen kallt ute i morse när jag traskade till bussen, tror det var – 2 grader ute. Men det var en väldigt vacker morgon, solen sken och det gjorde mig på bra humör.

Det gick bra på psykiatrin.. Jag berättade om min ångest och att jag oroar mig värdigt mycket för min framtid. Allt med försäkringskassan stressar mig. Men det är en extremt onödig stress. För jag kan inte göra något åt saken iallafall, alla papper är inskickade och jag har gjort det jag ska.  Min sköterska gav mig rådet att försöka fokusera på saker som får mig att må bra. Hitta på saker så jag får annat att tänka på.

Jag ska iväg till min syster i helgen och sova där en natt, ska bli riktigt mysigt. Min mamma bor inte allt för långt ifrån min syster så jag kanske åker dit på söndagen en sväng innan jag åker hem? Vi får se vad som händer. Ska inte planera allt för mycket, för blir det inte som jag tänkt så blir det bara kaos i hjärnkontoret.

Hur har eran dag varit?

4 reaktioner till “Onödig stress”

Kommentera