Konstig ställning?

Jag måste ha legat jävligt konstigt inatt? Jag har extremt ont i ryggen och i höfterna. Jag brukar ju alltid ha lite ont i höfterna, men detta är inte samma smärta som det brukar vara? Nåväl. När jag klivit upp så tröck jag i mig frukost snabbt som attan. Helen skulle iväg till bilverkstaden och jag följde med för jag ville komma hemifrån en stund. Självklart så visade jag Helen vart den nya godisbutiken låg. Jag skulle bara visa, men det vart så att helen shoppade loss där inne som aldrig förr. Jag stod faktiskt emot, kan ju bero på att jag brände 300 spänn på godis där sist. Minns ni att jag skrev att det skulle räcka länge? Det är snart slut😂 Vi har varit flitiga med och äta kan man säga.

Jag är riktigt trött idag. Tog en liten stund innan jag somnade igår. När jag låg i dvala och precis skulle somna så klev Micke upp för att gå på toaletten. Men det fattade ju inte jag, jag va ju så snurrig. Så jag vakna till och undrade vart han tog vägen.. När han väl kom tillbaks så var jag klarvaken. Men lyckades somna till slut.

Hur har eran dag varit?

2 reaktioner till “Konstig ställning?”

Kommentera