Att ignorera smärtan.

Jag skulle egentligen ha åkt till min syster idag för att spendera natten där. Men när jag vakande så hade jag en extrem värk i höfterna och axlarna. När jag har sådan värk som jag har idag så är jag inte vidare sällskaplig av mig. Hade värken bara suttit i axlarna så hade jag ignorerat det och åkt iväg iallafall. Men när det sitter i höfterna så har jag svårt att gå utan att det ilar i hela kroppen. När jag träffar min familj så vill jag gärna vara på topp och inte gå runt och gnälla på smärta.

Samtidigt så ville jag inte ligga hemma o glo så jag följde med Micke till Arninge.. Han skulle köpa något till badrummet på jula, samt att vi passade på att handla inför morgondagen. Det är ju fars dag och igår bestämde vi att vi ska äta en schysst middag för att fira Ken.
Men så fort jag klev ur bilen så började det ila i hela kroppen och jag ville bara skrika och gråta. Kanske hade varit smartast att faktiskt stanna hemma? Inget att göra åt nu. Blir nog sängliggande resten av kvällen.

Vad har ni hittat på idag?

3 reaktioner till “Att ignorera smärtan.”

Kommentera