Söndagslista

☆ SÖNDAGSLISTA ☆

Vad ska du göra idag?
Jag och Micke ska bjuda hans föräldrar på.middag då det är fars dag. Det blir hjortsrek, ölstekt potatis, sallad och bearnaise sås. Samt tårta till efterrätt☺

Vad har varit bäst i veckan?
Det har nog varit de kvällarna jag och Micke legat i sängen och kollat på serier eller någon bra film. Det är så otroligt mysigt. Sen var även mötet på psykiatrin väldigt bra. Min fantastiska sköterska får mig alltid att tänka annorlunda.

Vad har varit sämst i veckan?
Oj det är mycket som har bråkat med mig den här veckan. Men det sämsta var nog igår morse när jag insåg att jag inte kunde åka till min syster pga smärta i höfterna.

Vad har du sett för filmer?
Nu minns jag inte vilka filmer vi har sett. Kanske beror på att jag tyckt dem varit kassa? Vi har däremot kollat en hel del serier . Vi har sett Lucifer, Scorpions, The leftovers, The shanara chronicilels och Inhumans. Kanon serier tycker både jag och Micke

Vem har du snapchatat med mest?
Jag brukade faktiskt inte hålla på så mycket med snapchat förens för ett par dagar sedan. Men i veckan har jag snapchatat med min fina vän Maria

Har du gråtit något?
Ja det har jag, men inte lika mycket som jag brukar så det är ju ett plus i kanten☺

Vad längtar du efter?
Jag längtar efter sommaren väldigt mycket. Men det dröjer ju ett tag dit. Så jag fokuserar på det som ligger lite närmare. Den 27e så ska jag träffa Maria och det ser jag verkligen fram emot. Den 29e så ska jag, Micke och Maria på The finnish invasion på kraken i stockholm och kolla en massa grymma band. Santa cruz, Shiraz lane , Strykenine och Sister. Den kvällen ska jag och Micke bo på globen hotell. Så spännande☺

Vad vill du tipsa om?
Hur man sparar pengar på Black Friday som infaller den 26e denna månad. Tipset är att inte shoppa alls, då spar du mest slantar😉

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
”Breathe” med Santa Cruz. Delvis för att den är så jäkla vacker, sen för att den har lugnat mig väldigt mycket när jag varit ledsen.

3 reaktioner till “Söndagslista”

  1. Vad roligt att du gillade listan☺ Ja men jag tänkte att även om jag och min pappa har det som vi har det så skadar inte ett sms. Trots att jag vet att han förmodligen inte läser det ens. Men det kändes bra i hjärtat iallafall. Hahha ja jag tyckte det var ett as bra tips om Black Friday😂 Vet att det är svårt att låta bli att shoppa när det är massa reor överallt. Jag kanske inte ens tar till mig över mitt egna tips, kanske shoppar jag med😂

  2. Så kul lista 😊 och hoppas ni får det grymt bra, och beklagar att ni inte har så bra kontakt, starkt ändå av dig att skicka iväg ett sms! Och haha började små skratta lite när jag tog del av tipset av black friday, om de ändååå vore så lätt att inte shoppa haha. Kram och hoppas du får en bra dag!

Kommentera