Jag blir så jävla trött på mig själv

Jag blir så jävla trött på mig själv ibland. Jag hade ställt klockan på 7 imorse så jag kunde komma upp i god tid. Jag hade tänkt åka och uträtta lite ärenden. Men som vanligt stängde jag av klockan istället för att trycka på snooze. Kom upp vid 10.20. Men jag hade tur för det visade sig att Helen skulle iväg runt 12 så jag hakade på henne. Vi var.på bilverkstaden för att boka in en tid för 20.000 mil servicen. Den 23e 7.30 ska vi vara där mes bilen, och den kommer vara klar runt 16.30. Så vi får glatt vandra runt i Arninge ett par timmar. Tänkte va schysst och följa med Helen och göra sällskap så hon slipper vara själv iaf.

Efter vi bokat tid så svängde vi in på ica och handlade lite. Jag handlade så mkt onyttigt skit så de nästan ilar i tänderna när jag tänker på det😂

Bör nog dra ner på alla energi drycker och snacks. Men det tar jag när jag känner för det.

Vad har ni gjort idag?

Kommentera