Nostalgitripp #3 💜

Nu var det ett tag sen jag körde en nostalgitripp här på bloggen så jag känner att det är dags igen. De gångerna jag har gjort det så har det varit väldigt uppskattat. Så nu kör vi tycker jag☺

På bilden ovan så är det min styvsyster min lillasyster och jag. Årtal? Jag minns helt ärligt inte. Det jag minns är att när vi var hos våran pappa varannan helg så stod det alltid ”Mima till Spice Girls” på schemat. Ja och gjorde vi inte det så spelade vi teater eller slogs😂 Det är min syster Emmali som vi håller i famnen. Det var enda gången vi fick på henne kjol, min syster ville alltid bära killkläder i den här åldern. Vi såg inget fel i det, men vi vart extra glada när vi skulle mima till Spice Girls , just för att då fick vi på henne en kjol. Annars mimade vi till Backstreet boys😂 Men på bilden ovan så hade vi klätt upp oss inför att agera spice girls😉

Jag och min syster på en släktträff vi hade när min mamma bodde på hästgården som ligger ett stenkast ifrån vart jag bor nu. Det var en otroligt mysig dag som innehöll god mat, fotboll,skratt, härliga konversationer och en del alkohol. Detta är sommaren 2010☺

När jag och Micke bodde i Täby så kom ofta vpr gemensamma vän Nicke över för lite balkong häng. Det slutade alltid med att ölen togs fram tillsammans med gitarren. Denna dag hade vi över 30 grader på balkongen, så det slutade med att vi gick ner till stranden och killarna tog sig ett dopp. Jag är badkruka så jag tittade på och garvade för det mesta☺

Jag hsrr alltid haft lite små problem med min rygg och sommaren 2011 så fick jag för mig att mina rygg problem skulle lösa sig om min barndomsvän Nathalie ställde sig på mig😂 Hon fick gå på min rygg ett flertal gånger den dagen. Det kändes faktiskt skit bra just då😂 Sen vet jag inte hur bra det faktiskt var egentligen. Vi hängde i humlegården och hade picknick den här dagen iallafall. Vi hade det otroligt mysigt☺

Här var det party! Vi firade Nyårsafton i vår lägenhet i Täby, vi var alla peppade på ett nytt år. Vi firade in 2013.. Vi spelade spel, lyssnade på musik och åt en brakmiddag ☺Om jag minns rätt så ledsnade jag på festandet 00.15 och ringde en vän och bad han köra hem mig till min mamma😂 Jag var inte alls på samma nivå som de andra och orkade inte dricka mig dit heller. Eller så var det någon annan fest jag valde att pka hem till mamma för jag ledsna? Lute oklart det där. Men här är vi iallafall. Ett underbart gäng. Vi umgås knappt längre. Men livet kommrr ikapp rn och de flesta har gift sig och skaffat familj. Lite svårt att festa så hårt som vi gjorde då nu. Men kul var det☺

Detta är 2007 och det är sent på natten. Jag skulle sova hos en vän efter vi varit i Norrtälje med några vänner. När jag ser att hon har en skateboard på terrassen så kan jag inte hindra mig själv. Jag SKA bara skejta och ingen kan stoppa mig. Behöver jag säga att hennes föräldrar vart inte så glada över att höra ljudet av en skateboard på terassen vid 4 på morgonen? Det ska även nämnas att precis när denna bild tagits så faller jag pladask😂 Vilka härliga minnen.

Jag minns inte året av denna bild? Men det är hursomhelst jag och Micke på Harry B James. Det var på den goda tiden då det var kul på Harrys😂 Här var vi inte ett par ännu, vi båda var singlar och jag tror inte någon av oss hade intresse för varandra heller. Det kom några år efter. Innsn vi föll för varandra så festade vi mest ihop. Tänk att man orkade? Varje jäkla helg och
gärna onsdagar också?

Denna bild får avsluta Nostalgitrippen.

Skulle ni vilja att jag gör om detta snart?

2 reaktioner till “Nostalgitripp #3 💜”

Kommentera