Tänker kämpa för mina rättigheter även om jag faller pladask

Ångest nivån är riktigt hög idag. Jag är så trött på att sitta och vänta på besked från FK så jag ringde till den handläggaren jag pratade med sist för att fråga hur allt går. Han berättade då att han rekomenderat att det ska beviljas med sjukersättningen, men att hon som tar besluten tycker att mitt ärende är svårt att besluta. Jag fattar verkligen inte vad som är så jävla svårt? De har fått in alla dokument de behöver och de har pratat med min läkare som har bekräftat att de jag sagt till dem stämmer. Samt att de har ett  sju helvettes rakt och ärligt läkarutlåtande. Om min handläggare rekommenderar att det ska bli beviljat så borde jag se ljuset i tunneln, men jag blev bara irriterad istället. Har väntat i 5 jävla månader nu.

Frågade om jag skulle behöva komma in med ett nytt sjukintyg iom att mitt går ut i december, då sa han att jag kommer ha ett beslut innan dess. Bra tänkte jag. Sen börja tankarna gå ”Tänk om de inte blir beviljat, då krävs det energi av mig att överklaga, har jag energin till det?” Jag har knappt ork att kliva upp på mornarna men jag gör det för att försöka ha någon form av struktur.
Idag känner jag mig nedslagen,ledsen och jävligt knäckt.
Vad som än händer så vet jag att jag måste fortsätta kämpa för mina rättigheter. Även om jag faller pladask.

2 reaktioner till “Tänker kämpa för mina rättigheter även om jag faller pladask”

  1. Det är för jävligt att det kan ta så jävla lång tid, helt sinnes sjukt ju. 😒 Men fsk är inte direkt snabba av sig! Be förvånad att dom beviljade mitt bostadsbidrag på 10 dagar bara. Kämpa på ❤️

  2. Helt galet vilken makt FK har mot de svagaste i samhället just nu. Vem orkar slås för sin rätt när man knappt orkar stå på benen vissa dagar. Stor kram till dig från mig. /Kamilla

Kommentera