Det jag inte märker störs jag inte av

Jag hade väldigt svårt att somna igår.. Micke snarkade som fasiken för han hade glömt snark sprayen och jag ville inte väcka honom och tvinga honom att ta den. Anledningen till det är för att jag är ganska säker på att när jag väl somnade så vaknade han av mina snarkningar. Det brukar vara så😂 Jag erbjöd mig att också börja med snark spray. Men micke menade på att det inte behövs. För när jag motionerar så snarkar inte jag. 😂 Kan vara så att han försöker motivera mig till att börja träna igen. Men jag störs ju inte att att jag snarkar så det får vänta lite till.

Så fort jag vaknade i morse så begav jag mig iväg till en kär vän för att ta en fika. Så himla mysigt att bara sitta och prata skit och dela en massa skratt med någon man bryr sig om.

Vad gör ni idag?

2 reaktioner till “Det jag inte märker störs jag inte av”

Kommentera