Fartfyllt?

Jag skulle kunna säga att dessa dagar jag inte bloggat har varit extremt fartfyllda och jag inte haft en lugn stund. Men så är inte fallet, de enda stället de har varit full rulle på är i mitt huvud. Jag har inte haft något vettigt att skriva så då har det fått stå still här. Det har faktiskt varit skönt med en liten paus. Jag har ju sagt det att så fort jag känner stress över att blogga, då lägger jag det åt sidan en stund. Vilket jag nu gjorde utan förvarning😉

Mitt mående är helt okej idag faktiskt. Ångesten är alltid med mig som en följeslagare, men den är inte särskilt stark idag vilket är skönt. Dock så har jag extremt ont i kroppen , har fuskat lite med övningarna jag fick av sjukgymnasten. Ska försöka fixa lite med dem under kvällen tänkte jag.

Vad har ni haft för er?

2 reaktioner till “Fartfyllt?”

Kommentera