Varför skulle du vara så nyfiken?

Flera nätter i rad så har jag drömt om dig. Jag är privat detektiv och mitt mål är att finna dig för jag troe inte ett smack på att du lämnat oss. Jag gör ett suveränt jobb som detektiv måste jag ändå säga. För jag hittar dig livslevande och du har ett underbart sken kring dig och ett stort leende på läpparna. Du talar om för mig att jag är riktigt duktig som hittade dig, men att jag måste inse att du är borta. När jag vaknar har jag oftast tårar i ögonen. Det spelar fanimej ingen roll hur många år det har gått. Jag har svårt att inse att du somnat in. Det gör fortfarande så jävla ont.

Varför skulle du vara så förbannat nyfiken på allt? Man behöver inte testa allt man är nyfiken på, det kan sluta illa. Jag vet att du är på en bättre plats nu och att du mår mycket bättre. Det är det enda jag kan acceptera, att du är på en bättre plats nu. För tro mig du hade inte uppskattat hur samhället såg ut idag. Jag älskar och saknar dig så det gör ont. Varje dag ägnar jag dig en tanke, jag säger godnatt i mina tankar när jag ska sova. Jag hoppas du hör mig. Jag har skrikit efter dig ett flertal gånger, hör du det? Jag hoppas det.

Evigt älskad och evigt saknad.

2 reaktioner till “Varför skulle du vara så nyfiken?”

Kommentera