Nu får du springa fritt vackra Alice

Tidigare idag så pratade jag med Helen om att jag borde åka hem till min mamma ett tag och umgås med henne och gosa med hennes hund Alice. När jag ringer mamma isag så berättar hon att hon var tvungen att avliva Alice för hon hade galoperande cancer. Mamma försökte få tag i mig i onsdags för att berätta detta men jag var på konsert. När jag fick beskedet idag så vart jag helt jävla knäckt. Den här fantastiska hunden har varit en sån stor del av mitt liv. Hon hade världens finaste personlighet och älskade människor. Hon var galen i hund godis och om hon visste att det fanns i närheten så skämdes hon inte över att visa att hon hellre ville ha det än gos.

Men det gjorde ingenting, hon var mim favorit ändå.

Nu får hon springa på ängarna i hund himlen tillsammans med massor sv andrs vackra hundar.

Livet kommer suga utan dig älskade Alice. Älskar dig!

2 reaktioner till “Nu får du springa fritt vackra Alice”

Kommentera