Sjukstuga

Micke har varit sjuk i ett par dagar nu i en sjuhelvettes förkylning , jag har bönat och bett att han inte ska smitts mig😂 Men det har varit förgäves för nu är även jag dundersjuk. Det var oundvikligt tror jag. Vi försöker kurera oss med mycket sömn, halstabletter, te och Alvedon. Hoppas på att vi båda mår bättre snart. Igår så kollade vi på serier till sent in på natten. Vi har missat en hel säsong av Arrow märkte vi.. Riktigt bra serie tycker jag. Har ni sett den?

Vad hittar ni idag?

2 reaktioner till “Sjukstuga”

  1. Jag var sjuk å förkyld förra veckan FRÅN lördag till nästan fredag å jag som annars sällan blir dålig så var det extremt jobbigt. Orkade ens knappt äta nåt då eller så. Men nu är jag mkt bättre iallafall. Hoppas ni båda kryar på er iallafall.🌸 Aldrig kul å vara sjuk.😯

Kommentera