Hur viktigt är det med smink?

När jag väl beger mig ut på krogen så gillar jag att klä upp mig. Jag menar vilken tjej gör inte det? Jag brukar sminka mig också för att känna mig extra fin. Men nu när vi var ut sist så hoppade jag över smknket. Varför vet jag inte men jag kände för att vara fröken naturell. Jag minns när jag var yngre, jag vägrade sminka mig och klä upp mig. Hade ofta min syster och mamma på mig som sa att det vore kul om jag klädde mig lite fint ibland. De gillade inte riktigt mina trasiga jeans nit bälte och mitt rufsiga hår. Hade alltid converse skor också. Sen när jag väl tog på mig smink så va det lika svart som natten😂 Nu svävade jag iväg lite känner jag, meningen med det här inlägget är ju faktiskt att jag tänkte visa er vad jag hade på mig när vi var på The Finnish Invasion.

Jag älskar motivet på denna klänning/topp. Ni som följer mig sen länge vet min kärlek till vargar. Denna är köpt på en liten butik i gamla stan. Sitter som ett smäck.

Är det viktigt för er med smink när ni går ut på krogen? Eller är ni som jag som kan skita i det?

Kommentera