Att tjuv bada på breviksbadet.

När jag var yngre så älskade jag att tänja på gränserna, göra saker jag kanske inte borde ha gjort. Just då kändes det jäkligt kul och bra, nu i efterhand känns den händelsen jag har i åtanke bara jäkligt rolig. Jag var runt 20 år och var hemma hos min kompis som bodde på Lidingö. Vi hade riktigt jäkla tråkigt dem här kvällen så vi bestämde oss för att smita in på breviksbadet som hade stängt sedan flera timmar tillbaks.

Vi visste att de hade säkerhets vakter där vissa tider på dygnet. Jag tror vi hann tjuv bada i en halvtimme innan vi märkte att vakterna var på plats.

Då var det bara att springa och gömma sig bakom en sten och försöka vara tysta, men vi satt mest och fnittrade. Vi sprang hem till min vän och skrattade hela kvällen efter det.
Skönt med ett kvällsdopp men inte speciellt smart😂

Allt var så mycket simplare när man var yngre och jag var definitivt modigare då än vad jag är nu.

Extra kul att jag har kvar bilder från denna tokiga kväll💓

Gjorde ni galna saker i era yngre dagar? Berätta gärna

En kommentar till “Att tjuv bada på breviksbadet.”

Kommentera