Nostalgitripp#4

Nu var det väll någon vecka eller två sedan jag körde en nostalgitripp? Jag tycker att det är dags igen☺
Ingen kronologisk ordning på bilderna och det blir inte så många denna gång😂

Den här bilden knäppte Malin på oss två när jag var mindre glad😂. Malin var en väldigt spontan tjej och jag tror hon hade bestämt sig för att vi skulle åka någonstans sent på kvällen och jag var så trött. Tror vi åkte till täby för att träffa em barndomsvän till henne. Men oavsett hur trött jag var så hade jag det alltid roligt med den här tjejen. Tänker på henne varje dag och saknar henne så det gör ont. Men hon har det bra nu i paradiset💜

Här är jag inte gammal😂 18 år kanske? Jag min dåvarande vän iza och ett gäng andra tjejer åkte in till stan för att mysa i Tantolunden. Det var en varm och solig dag, vi var tvungna att använda solskyddsfaktor minns jag. Ena tjejen hsde precis smort in sig när vi sitter och gassar i solen. Så kollar hon på sin arm och tänker att hon missat smörja lite. Men i själva verket hade hon fått fågel skit på sig😂
Har ingen kontakt med någon av dem idag. Men i gymnasiet var vi oskiljaktiga tills jag hoppade av.

Den här bilden kommer med många fina minnen. Jag och en massa vänner till familjen var ute och pkte fyrhjuling en riktigt kall vinterdag. Vi gjorde det varje vinter men även på sommaren. den här dagen så åkte vi över till en liten ö och grillade. Ja isen var så pass tjock så det var absolut ingen fara. Vi grillade och en del drack alkohol. Min storebror och min brorson var med denna gång också. En dag fylld med glädje och skratt💜

Den gär frisyren alltså? Jag var så jävla missnöjd även om det inte syns på bild. En dåvarande vän till mig som alltid brukade fixa mitt hår ville testa att göra en sidecut på mig. Självklart lät jag henne göra det då hon alltid var så duktig med hår. Men mitt i allt så säger hon ”oj jag tror jag tog lite för mycket” När jag kollade mig i spegeln så visade jag inte att jag var missnöjd, jag vågade inte😂 Sen var jag hem till en killkompis och jag vägrade ta av mig luvan för jag ville inte att hab skulle skratta ut mig. Till slut var jag tvungen att visa för han tjatade så jävligt. Självklart skrattade han så in i helvette och jag fällde en tår. Min väns pappa gjorde mig riktigt glad genom att säga ”Men de e ju dig vi gillar , inte sitt hår”. Slutet gott allting gott😂

Kommentera