Jag vet inte hur jag ska göra

Jag har kommit till en punkt där jag inte riktigt vet hur jag ska göra med bloggen. Den senaste tiden har jag varit jäkligt deppig och nere för det har varit så mycket tjafs med FK, sen har det hänt en hel del saker jag inte kan dela med mig av pga olika anledningar. Jag vet att jag inte vill stänga ner bloggen, men jag vet inte hur mycket inlägg det kommer att bli framöver. Jag vill gärna säga att det ska skrivas varje dag men det är ett löfte jag inte kan hålla. Jag har så många ideer och coola grejer för bloggen men jag har inte orken just nu. Men ge mig lite tid så ska jag nog vara back on track igen.

8 reaktioner till “Jag vet inte hur jag ska göra”

  1. Bloggen kan alltid vänta, det viktiga är att du mår bra ❤️ Skriv när lusten faller på, det är då inläggen blir som bäst. Finns oxå här om du behöver någon

Kommentera