Lika sur som ett barn som inte får som de vill

Nu har jag varit förkyld i snart 4 veckor och inte fan blir det bättre för vardag som går, snarare värre faktiskt. Jag är ju en extremt rastlös själ också, så att ligga i sängen dag ut och dag in för att jag ska bli bättre funkar inte. Micke sa häromdagen att jag inte ska ut och fara utan vila. Jag vart som ett jävla barn som inte får som de vill. Jag skrek ”Jag är så jävla less på den här säng jäveln , jag måste ut och göra något” Jag lät verkligen som ett upprört barn. Självklart skrattade han åt mig, tror faktiskt jag hade gjort detsamma om de va han som va sjuk o tjurig😂 Det är fan inte kul när det rinner ur ögonen, värker i öronen och näsa, samt feber till och från. Att försöka få hjälp av vårdcentralen gick inte, för de e ju bara en förkylning. Jävla idoti. Ja jag är bitter , jävligt bitter.

Hur mår ni?

3 reaktioner till “Lika sur som ett barn som inte får som de vill”

Kommentera